SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteEnglishSiirtymälinkkiKirjautuminenHAKA-kirjautuminen
SoleCRIS - Current Research Information System               Tampereen yliopisto - SoleCRISSoleCRISiin kirjaudutaan nyt Haka-kirjautumisen kautta.
Näpäytä yläpalkissa olevaa HAKA-kirjautuminen -linkkiä ja kirjaudu TUNI-tunnuksellasi.


Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteellisen ja taiteellisen toiminnan tietokantaan. Täältä löydät tietoja yliopiston asiantuntijoista ja heidän toiminnastaan. Käyttämällä vasemmalla olevaa valikkoa voit hakea asiantuntijoita, julkaisuja ja asiantuntijatehtäviä. Tällä sivulla on vaihtuva tutkijaesittely, johon asiantuntijan tiedot tulevat satunnaisesti niiden joukosta, jotka ovat tallentaneet kuvansa järjestelmään. Tampereen yliopiston henkilökuntaan kuuluvat voivat kirjautua järjestelmään yläpalkissa olevasta HAKA-kirjautuminen -painikkeesta.

Kaikissa tutkimustietojärjestelmään liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä asiointisähköpostiosoitteella cris.tau@tuni.fi.

Vaihtuva tutkijaesittely


Kanninen, Mikko

TeT, Doctor of Arts (DA)

yliopistonlehtori
Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta/Viestintätieteet
+358503187348
mikko.kanninen@tuni.fi
Asiantuntemusalueet : näytteleminen, teatteriohjaaminen, taidepedagogia
Tutkimusalueet: näyttelijäntaiteen ruumiillisuus nykyaikaisessa teatterissa, poliittinen teatteri, teknologia ja performatiivisuus, digitaalisuus ja esittäminen
Päivitetty : 17.06.2019
Linkki tietoihin
aukiJulkaisut [12]
aukiAsiantuntijatehtävät [23]
aukiTaiteellinen toiminta [19]