SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteSiirtymälinkkiKirjautuminenHAKA-kirjautuminen

Artikkelit/Tieteellinen aikakauslehti
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Mutti ja pepu. Skandinavian metsäsuomalaisen ruoan taustaa Suomessa ja Karjalassa. - Leisiö Timo 2012


Laji Artikkelit
Alalaji Tieteellinen aikakauslehti
Tyyppi Alkuperäisartikkeli
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Tekijät Leisiö Timo 
Tekijöiden lukumäärä
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö
Artikkelin nimi Mutti ja pepu. Skandinavian metsäsuomalaisen ruoan taustaa Suomessa ja Karjalassa. 
Lehden nimi Elore 
Julkaisu- ja rekisterivuosi 2012  ja 2012 
Volyymi ja lehden numero 19  :
Sivut 201-214 
Referee Kyllä
ISSN 1456-3010 
Julkaisukieli suomi
Julkaistu ulkomailla Ei
Tieteenala Muut humanistiset tieteet
Historia ja arkeologia
Kielitieteet
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Avoin saatavuus Open access -julkaisu
Verkkojulkaisun linkki http://www.elore.fi/arkisto/2_12/leisio.pdf
Asiasanat / Suomi Mutti, pepu, jauhoruoka, etymologia, metsäsuomalaiset Skandinaviassa, identiteetti, Pohjanmaa, kantaslaavi 
Asiasanat / Englanti Primitive flour food, etymologies, Scandinavian Forest Finns, identity, Baltic Finnic, Proto-Slavic 
Suora linkki Suora linkki