SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit/Konferenssijulkaisu
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


From Waste to Delicacy: Collective Innovation in Food Disposition Practices through Blogging - Närvänen Elina, Mesiranta Nina, Hukkanen Annilotta 2013


Laji Artikkelit
Alalaji Konferenssijulkaisu
Tyyppi Tieteellinen
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A4 
Tekijät Närvänen Elina, Mesiranta Nina, Hukkanen Annilotta 
Tekijöiden lukumäärä
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö Johtamiskorkeakoulu
Artikkelin nimi From Waste to Delicacy: Collective Innovation in Food Disposition Practices through Blogging 
Teoksen nimi Making a Difference : Proceedings Volume XLI 
Teoksen toimittajat Botti Simona, Labroo Aparna A 
Julkaisu- ja rekisterivuosi 2013  ja 2014 
Kustantaja Association for Consumer Research 
Kustannuspaikka Duluth, Minnesota 
Sivut 316-320 
Referee Kyllä
ISBN 978-0-915552-72-6 
Sarjan nimi Advances in Consumer Research 
Sarjan numero 41 
Konferenssin nimi Advances in consumer research 
Julkaisukieli englanti
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Tieteenala Liiketaloustiede
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Kansallinen yhteisjulkaisu Ei kansallinen yhteisjulkaisu
Avoin saatavuus Ei tietoa
Asiasanat / Suomi ruokahävikki, kulutus, kuluttaja, blogi 
Asiasanat / Englanti food waste, consumption, consumer, blog 
Suora linkki Suora linkki