SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit/Tieteellinen aikakauslehti
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


The Long-Term Consumption of Oats in Celiac Disease Patients Is Safe: A Large Cross-Sectional Study - Aaltonen, Katri; Laurikka, Pilvi; Huhtala, Heini; Mäki, Markku; Kaukinen, Katri; Kurppa, Kalle 2017


Laji Artikkelit
Alalaji Tieteellinen aikakauslehti
Tyyppi Alkuperäisartikkeli
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Tekijät Aaltonen, Katri; Laurikka, Pilvi; Huhtala, Heini; Mäki, Markku; Kaukinen, Katri; Kurppa, Kalle 
Tekijöiden lukumäärä
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Yliopiston muut asiantuntijat
Artikkelin nimi The Long-Term Consumption of Oats in Celiac Disease Patients Is Safe: A Large Cross-Sectional Study 
Lehden nimi Nutrients 
Julkaisu- ja rekisterivuosi 2017  ja 2017 
Volyymi ja lehden numero :
Artikkelinumero 611 
Referee Kyllä
ISSN 2072-6643 
Julkaisukieli englanti
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Tieteenala Sisätaudit
Biolääketieteet
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa Ei
Avoin saatavuus Open access -julkaisukanavassa ilmestynyt julkaisu
Julkaisu rinnakkaistallennettu Kyllä
Rinnakkaistallennetun version verkko-osoite http://urn.fi/URN:NBN:fi:uta-201708142276
DOI-tunniste 10.3390/nu9060611 
Verkkojulkaisun linkki http://dx.doi.org/10.3390/nu9060611
Asiasanat / Englanti gluten-free diet; treatment; complications; symptoms; quality of life 
Tunniste WOS:000404177100082
Suora linkki Suora linkki