SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit/Tieteellinen aikakauslehti
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Development of a harmonized food grouping system for between-country comparisons in the TEDDY Study - Joslowski Gesa, Yang Jimin, Aronsson Carin Andrén, Ahonen Suvi, Butterworth Martha, Rautanen Jenna, Norris Jill M., Virtanen Suvi M., Uusitalo Ulla, the TEDDY Study Group 2017


Laji Artikkelit
Alalaji Tieteellinen aikakauslehti
Tyyppi Alkuperäisartikkeli
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Tekijät Joslowski Gesa, Yang Jimin, Aronsson Carin Andrén, Ahonen Suvi, Butterworth Martha, Rautanen Jenna, Norris Jill M., Virtanen Suvi M., Uusitalo Ulla, the TEDDY Study Group 
Tekijöiden lukumäärä 11 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Yliopiston muut asiantuntijat Lönnrot Maria / Lääketieteen ja biotieteiden tiedekunta
Riikonen Anne / Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
Åkerlund Mari / Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
Artikkelin nimi Development of a harmonized food grouping system for between-country comparisons in the TEDDY Study 
Lehden nimi Journal of Food Composition and Analysis 
Julkaisu- ja rekisterivuosi 2017  ja 2017 
Volyymi ja lehden numero 63 
Sivut 79-88 
Referee Kyllä
ISSN 0889-1575 
Julkaisukieli englanti
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Tieteenala Sisätaudit
Terveystiede
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa Ei
Avoin saatavuus Ei vastausta
Julkaisu rinnakkaistallennettu Ei
DOI-tunniste 10.1016/j.jfca.2017.07.037 
Verkkojulkaisun linkki http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2017.07.037
Lisätiedot muut paitsi Ahonen ja Virtanen osana tutkimusryhmää
Suora linkki Suora linkki