SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteEnglishSiirtymälinkkiKirjautuminen
SoleCRIS - Current Research Information System               Tampereen yliopisto - SoleCRISTervetuloa Tampereen yliopiston tieteellisen ja taiteellisen toiminnan tietokantaan. Täältä löydät tietoja yliopiston asiantuntijoista ja heidän toiminnastaan. Käyttämällä vasemmalla olevaa valikkoa voit hakea ja listata asiantuntijoita, julkaisuja ja asiantuntijatehtäviä. Tällä sivulla on vaihtuva tutkijaesittely, johon asiantuntijan tiedot tulevat satunnaisesti niiden joukosta, jotka ovat tallentaneet kuvansa järjestelmään. Tampereen yliopiston henkilökuntaan kuuluvat voivat kirjautua järjestelmään yläpalkissa olevasta Kirjautuminen -painikkeesta.

Kaikissa tutkimustietojärjestelmään liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä pääkäyttäjään Sirpa Hangasmäkeen sirpa.hangasmaki@tuni.fi tai Tanja Heikkilään tanja.heikkila@tuni.fi (julkaisutietojen tarkistus). Myös uta.fi -päätteiset sähköpostiosoitteet tulevat perille. Voit ottaa meihin yhteyttä myös asiointisähköpostiosoitteella cris.tau@tuni.fi.

Vaihtuva tutkijaesittely


Tuurnas, Sanna

HT

ei määritelty
Johtamiskorkeakoulu
Sanna.Tuurnas@uta.fi
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Asiantuntemusalueet : osallistuminen (erit. palvelujen yhteistuotanto), -palvelujärjestelmä (erit.sote-palvelut), hallinnon uudistaminen
Tutkimusalueet: aktiivinen kansalaisuus, professionalismi, kansalaisyhteiskunta, sote
Päivitetty : 21.12.2018
Linkki tietoihin
aukiJulkaisut [15]
aukiAsiantuntijatehtävät [24]
aukiVierailut [4]