SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteEnglishSiirtymälinkkiKirjautuminen
SoleCRIS - Current Research Information System               Tampereen yliopisto - SoleCRISTervetuloa Tampereen yliopiston tieteellisen ja taiteellisen toiminnan tietokantaan. Täältä löydät tietoja yliopiston asiantuntijoista ja heidän toiminnastaan. Käyttämällä vasemmalla olevaa valikkoa voit hakea ja listata asiantuntijoita, julkaisuja ja asiantuntijatehtäviä. Tällä sivulla on vaihtuva tutkijaesittely, johon asiantuntijan tiedot tulevat satunnaisesti niiden joukosta, jotka ovat tallentaneet kuvansa järjestelmään. Tampereen yliopiston henkilökuntaan kuuluvat voivat kirjautua järjestelmään yläpalkissa olevasta Kirjautuminen -painikkeesta.

Vaihtuva tutkijaesittely


Kivimäki, Ville

Filosofian tohtori
Dosentti

tutkijatohtori
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
+358 50 318 6121
Ville.J.Kivimaki@uta.fi
http://www.uta.fi/yky/yhteystiedot/henkilokunta/villejkivimaki/index.htmlAsiantuntemusalueet : 1. Toisen maailmansodan sosiaali- ja kulttuurihistoria; 2. Kokemus, tunteet ja trauma; 3. Sukupuolihistoria; 4. Psykiatrian ja psykologian historia.
Tutkimusalueet: 1. Trauma ennen traumaa: Suomalaiset sotaveteraanit ja posttraumaattinen stressi 1945–55; 2. Tunteet ja sodan kulttuurihistoria Suomessa; 3. Sielun psykologisoitumisen historia 1900-luvulla.
Päivitetty : 27.04.2017
Linkki tietoihin
aukiJulkaisut [38]
aukiAsiantuntijatehtävät [89]
aukiVierailut [3]
aukiTaiteellinen toiminta [1]